Новости

Битола инфо

Почина пациент на Инфективното одделение во Битола

Денеска бројката на хоспитализирани пациенти на инфективното одделение во клиничката болница во Битола е 61.

Од болницата информираат дека почина пациент од Битола на 78 годишна возраст.

Вчера во болницата бројот на хоспитализирани пациенти беше 66.

Извор: ТВ Тера

GOLD
To Top