Новости

Битола инфо

Продолжи потрагата по 85 годишниот битолчанец Владимир Поповски

Утрово планинари, доброволци, пријатели, роднини ја продолжија потрагата по 85-годишниот Владимир Поповски кој од вчера и официјално во полиција бил пријавен за исчезнат, објави ТВ Тера.

Дирекцијата за заштита и спасување, заедно со полицијата, кучиња трагачи и дронови продолжува со потрагата на локации за каде се претпоставува дека се движел или каде што последно бил забележан, околу Тумбе кафе и кон Смолево.

Секој што има било каква информација може да ја соопшти на полицијата или Дирекцијата за заштита и спасување.

GOLD
To Top