Новости

Битола инфо

Пронадени се двете изгубени лица во Битолско

Во 20,00 чaсот тимот на Горската служба за спасување, и тимот за спасување во планини на ДЗС ги пронајдоа изгубените лица. Истите се во добра здравствена состојба.

Евротип
SNBROKER
To Top