Новости

Битола инфо

Пронајдена неексплодирана граната во нива во Кременица

На 04.08.2020 во 14.00 часот во Полициското одделение Велушина,Д.Т.(59) од с.Кременица пријавил дека во нива негова сопственост, пронашол неексплодирана граната калибар 75мм. Од страна на стручно лице од Дирекција за заштита и спасување пронајдената експлозивна направа била подигната за понатамошна постапка.

GOLD
To Top