Новости

Битола инфо

Протест на ВМРО ДПМНЕ во Битола

Вечерва опозициската ВМРО ДПМНЕ одржа протест во Битола. Се собраа и почнаа од пред општинската зграда, а потоа со автомобили по Булевар 1 Мај, преку Васко Карангелевски, Партизанска, покрај Руска црква, Гроздот и пред Епинал, протестот го завршија пред зградата на СДСМ.

Денес е денот кога сите граѓани на Република Македонија ќе продолжат заедно во битка за одбрана на честа и достоинството на македонската држава, вака ВМРО ДПМНЕ ги најави денешните протести низ 15 градови во државава.

GOLD
To Top