Новости

Битола инфо

Професорка од Битола ни испрати пример за одлично сработена проектна задача

Професорката Бисера Бијелиќ-Стојчевска во ПСУ САБА Битола ни испрати видео за кое вели дека е пример за одлично сработена проектна задача.

„Тоа е еден дел од државна матура. Станува збор за Димитар Долговски, ученик во ПСУ САБА Битола, на смер информатика. Водејќи се по новите насоки од МОН тој направил одлично видео во кое ги покажува своите теоретски и практични знаења од областа на фотографијата. Помина времето кога учениците приложуваа плагијатски направени семинарски работи“ ни напиша професорката Бисера.

GOLD
To Top