Новости

Битола инфо

СВР Битола со акциска контрола на мотоциклите – 20 возачи исклучени од сообраќај

На 11.04.2021 на подрачјето на СВР Битола била спроведена акциска контрола за прекршоците што ги прават возачите на мотоцикли во сообраќајот.

Притоа, преземени се вкупно 49 мерки, а 20 возачи на мотоцикли се исклучени од сообраќај.

GOLD
To Top