Новости

Битола инфо

Се шири празничкиот дух – новогодишно украсена „Киа“ како Рудолф

Украсената „Киа“ со струшки таблици ја затекнавме на паркингот кај Спортската сала. Кај секој од минувачите остави впечаток, но и измами блага насмевка. Браво за уникатноста и ширењето на позитивна празнична енергија.

GOLD
To Top