Новости

Битола инфо

Силен земјотрес ги вознемири битолчани, после него следеа уште неколку со послаб интензитет

Во 22:43 минути беше почувствуван силен земјотрес во Битола. Епицентарот беше на 5 километри до Лерин. Веднаш после него имаше уште неколку афтершокови кои беа со помал интензитет.

 

Евротип
SNBROKER
To Top