Новости

Битола инфо

„Синдикален мото марш“ и мирен граѓански марш за поддршка на полициските службеници во Битола

Попладнево во Битола Независниот полициски синдикат организираше „Синдикален мото марш“ за поддршка на двајцата битолски полициски службеници против кои се води постапка за случувањата од минатата недела.

Претставниците на полицискиот синдикат во 17 часот застанаа со автомобилите пред полицијата и јавното обвинителство, а потоа се приклучија на граѓанскиот мирен марш кој во меѓувреме започна по Широк Сокак па се до СВР Битола.

    

GOLD
To Top