Новости

Битола инфо

Снег на Баба – проверете како е во ски центарот Ниже Поле преку ноќната камера

Студеното време денеска донесе и снег на планините. Првиот снег сезонава попладнево падна во Маврово, Нижеполе и Баба Планина.

На ноќната камера на ЈП Стрежево може да се забележи колку снег наврнало попладнево.

https://nizopole-ski-centar.click2stream.com/

На социјалните мрежи се споделуваат видеа со првиот снег во Македонија.

GOLD
To Top