Новости

Битола инфо

СН Осигурителен Брокер вработува информатичар – Реон Битола

Бидете дел од најбрзорастечкото брокерско друштво во секторот на осигурувањето – СН Осигурителен брокер АД Битола.
Ако имате визија и желба да напредувате во кариерата и да работите во тим со успешни професионалци и лидери во својата област, АПЛИЦИРАЈТЕ за:

ИНФОРМАТИЧАР
Реон: Битола
Вештини кои треба да ги поседува нашиот идеален кандидат:
– Способност за тимска работа
– Дијагностицирање и решавање на проблеми од хардверска и софтверска природа на комјутери, принтери и останати комјутерски периферни уреди
– Инсталација и одржување на LAN, WAN, VPN
– Одлични организациски вештини и способност за одредување на приоритети
– Ориентираност кон решавање на проблеми
– Контринуирано учење и напредување во струката
– Ефективност, ефикасност и одговорност при исполнување на обрвските
– Чесност и доверливост

Потребни квалификациите :
– Универзитетска диплома од Информатика
– Пожелно работно исксуство
– Одлично познавање на англиски јазик
– Развиени организациски способности
– Пожелно е возачка дозвола Б категорија

Услови и бенифиции:
– Загарантирана бруто-плата
– Полно работно време од 40 часа неделно
– Договор на определено време од 3 месеци со можност за продолжување на договорот на наопределено време

Вашата професионална биографија CV пратете ја нашиот е-маил адреса kariera@snbroker.mk со НАЗНАКА за работна позиција и реон во кој аплицирате.
Напомена: Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе бидат избрани во потесен круг.

Евротип
SNBROKER
To Top