Новости

Битола инфо

СН Осигурителен Брокер го проширува својот тим во Битола

СН Осигурителен брокер АД Битола, како современа компанија која во континуитет вложува во човечките ресурси и професионалните капацитети како суштински двигател на развојната компонента на компанијата, го проширува својот тим во Битола.

СН Осигурителен брокер е најбрзорастечкото брокерско друштво во секторот на осигурувањето. Доколку ги поседувате подолу наведените квалификации и истовремено имате визија и желба да напредувате во кариерата и да работите во тим со успешни професионалци и лидери во својата област, аплицирајте на следните огласи:

 

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ИНФОРМАТИЧАР

 

Реон: Битола

 

Вештини кои треба да ги поседува нашиот идеален кандидат:

 

Способност за тимска работа

Дијагностицирање и решавање на проблеми од хардверска и софтверска природа на компјутери, принтери и останати комјутерски периферни уреди

Инсталација и одржување на LAN, WAN, VPN

Одлични организациски вештини и способност за одредување на приоритети

Ориентираност кон решавање на проблеми

Контринуирано учење и напредување во струката

Ефективност, ефикасност и одговорност при исполнување на обрвските

Чесност и доверливост

 

Потребни квалификации :

 

Универзитетска диплома од Информатика

Пожелно работно исксуство

Одлично познавање на англиски јазик

Развиени организациски способности

Пожелно е возачка дозвола Б категорија

 

Услови и бенифиции:

 

Загарантирана бруто-плата

Полно работно време од 40 часа неделно

Договор на определено време од 3 месеци со можност за продолжување на договорот на наопределено време

Вашата професионална биографија испратете ја на: kariera@snbroker.mk со НАЗНАКА за работна позиција и реон во кој аплицирате.

Напомена: Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе бидат избрани во потесен круг.

 

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ПРОГРАМЕР

 

Реон: Битола

 

Вештини кои треба да ги поседува нашиот идеален кандидат:

 

Строго познавање на PHP back-end development

Добро познавање на front-end технологии ( HTML5, CSS3, Bootstrap, Javascript, jQuery (React ќе се смета за плус)

Искуство во изработка Responsive Design

Познавање од RESTful APIs и формати (JSON,XML)

Добро познавање на WordPress и користење на Custom Post Types / Taxanomies (WooCommerce ќе се смета за плус)

Добро познавање на MySQL

Познавање на GIT

 

Потребни квалификации :

 

Универзитетска диплома од Информатика

Пожелно работно исксуство

Одлично познавање на англиски јазик

Развиени организациски способности

Пожелно е возачка дозвола Б категорија

 

Услови и бенифиции:

 

Загарантирана бруто-плата

Полно работно време од 40 часа неделно

Договор на определено време од 3 месеци со можност за продолжување на договорот на неопределено време

Вашата професионална биографија испратете ја на: kariera@snbroker.mk со НАЗНАКА за работна позиција и реон во кој аплицирате.

Напомена: Ќе бидат контактирани само оние кандидати кои ќе бидат избрани во потесен круг.

Евротип
SNBROKER
To Top