Новости

Битола инфо

СН Осигурителен Брокер донираше за уредување на влезната патека на градинката „Пинокио“ во Долно Оризари

Детската градинка „Пинокио“ во состав на ЈОУДГ „Естреја Овадија Мара“ додели благодарница за СН Осигурителен Брокер АД Битола како општествено одговорна компанија.

Ова следи откако со поддршка на компанијата извршено е уредување на влезната патека, односно монтирана е настрешница на влезот на установата.

Со ова се подобруваат безбедносните услови за сите деца кои ја посетуваат градинката во населбата Долно Оризари во Битола, а кои сега со новата настрешница нема повеќе во врнежливите периоди да се движат по лизгава патека.

Директорката на детската градинка „Естреја Овадија Мара“, Лидија Тфирст Митревскa благодарницата им ја врачи на Александра Петровска, раководител на експозитури на СН Осигурителен брокер АД Битола и Иванчо Дафовски, директор на СН Сообраќаен Центар како признание за придонесот на компанијата во заедницата како дел од стратегијата за општествена одговорност.

Евротип
SNBROKER
To Top