Новости

Битола инфо

Телото пронајдено покрај Тиквешко Езеро е на 34-годишен маж од Буково – блиските велат дека останале многу неодговорени прашања

Телото пронајдено покрај автомобил кај Тиквешкото езеро му припаѓа на 34-годишниот Николче Николовски од Буково, Битола, јавува Фокус.

Од таму се вели дека Николовски ќе биде погребан утре на гробиштата во село Буково, а неговите блиски велат дека причината за смртта се уште не се знае бидејќи се чекаат резултати од обдукција.

Тој вели дека се изненадени како никој толку време не го забележал автомобилот, односно дека локацијата каде е пронајден автомобилот и телото е покрај земјен пат кој не е непристапен.

Евротип
SNBROKER
To Top