Новости

Битола инфо

Утре во Битола кандидатите за градоначалник ќе потпишат Кодекс за фер и демократски избори

Од Општинската изборна комисија онформираат дека утре, петок – 24.09.2021 година во 12:00 часот, во просториите на Општинската изборна комисија Битола, кандидатите за градоначалник на Општина Битола ќе го потпишат Кодексот за фер и демократски избори.

Евротип
Евротип
To Top