Новости

Битола инфо

(Фото) Вакциналниот пункт во Битола подготвен, се очекуваат да стигнат вакцините

Вакциналниот пункт во Битола кој се наоѓа во спортската сала на Медицинското училиште е подготвен. Во најбрзо време во пунктот се очекува да пристигнат и кинеските вакцини во Битола кои се транспортираат во посебни ладилници.


GOLD
To Top