Новости

Битола инфо

(Фото) Детски новогодишни радости низ Битола

Денеска во Битола барем децата можеа да ја почувствуваат новогодишната атмосфера. На плоштадот можеа да се видат Мики и Мини Маус, Чејс од Патролни шепи кои за најмалите имаа балони, додека кај Саат кулата принцезите ги чекаа за да се фотографираат со нив.

 

GOLD
To Top