Новости

Битола инфо

(Фото) Еве како е денеска на ски-патеката во Нижеполе

Снег падна и на ски патеката во Нижеполе. Од ски центарот се надеваат дека доколку и натаму продолжат врнежите од снег, наскоро ќе може и да се скија на терените.

GOLD
To Top