Новости

Битола инфо

(ФОТО) Кондовски: Задоволни жители се нашиот единствен предизвик

Денеска кандидатот за градоначалник на СДСМ, Христо Кондовски ги посети урбаните заедници во Битола кој како што вели се основните клетки на градот.

Христо Кондовски како успешен бизнисмен и менаџер во Битола кој своите познавања и искуства ги става на располагање на граѓаните на Битола со цел градот да продолжи по патот на развојот со забрзана динамика и да ја направи поубаво место за живеење.

Денеска на посетата истакна дека „Задоволни жители се нашиот единствен предизвик“.

 

СН Брокер
To Top