Новости

Битола инфо

Фризерското студио „Кармен“ денеска прославува 29 години постоење

Кога еден фризерски салон слави роденден мисли на годините и клиентите коишто поминале.
А кога КАРМЕН слави роденден тогаш мисли на иднината која ја создава секојдневно и на клиентите кои заради ова место се секогаш ,,За влакно пред другите”.

29 години денес броиме и влегуваме во третата деценија. Тоа е сериозна бројка да се опстои под ова небо.
Кармен е асоцијација на ваше место, на локација каде што сите се чувствуваат како дома, а заминуваат среќни со она што го гледаат во огледалото. Креираме насмевки и негуваме убави луѓе. Такви сме, такви и остануваме ….
Ваш КАРМЕН со тим кој не се менува
ДИМЕ, НОНА, ЦВЕТЕ, ВЕСНА

GOLD
To Top