Новости

Битола инфо

Шест нови случаи денеска во Битола

Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 8 нови случаи на COVID-19:
-6 во Битола (лица на возраст од 33 до 79 години; три лица даваат податок за контакт со веќе позитивно лице);
-2 во Ресен (лица на возраст од 37 и 40 години; не даваат податок за контакт со позитивно лице);
Во Д. Хисар и Кичево денес нема новозаболени лица.
Денес се регистрирани 14 оздравени лица (12 од Битола и 2 од Кичево).
ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола

GOLD
To Top