Новости

Битола инфо

10 возачи вчера управувале без возачка дозвола во Битола

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 23 јули извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство. Притоа, било констатирано дека 10 возачи управувале возило без возачка дозвола, 13 возила биле нерегистрирани и брзината ја надминале 10 возачи.

GOLD
To Top