Новости

Битола инфо

123 пациенти хоспитализирани во Ковид центарот во Битола – пет починати

Во последните 24 часа пет пациенти починаа во регионалниот Ковид центар во Битола. Од нив 4 пациенти од Битола и 1 од Ресен.

На лекување примени се 17 нови пациенти, а 6 се испишани.

Утрово бројката на хоспитализирани пациенти во регионалниот Ковид центар во Битола е 123.

Извор: ТВ Тера

Евротип
SNBROKER
To Top