Новости

Битола инфо

149 хоспитализирани пациенти во Ковид центарот во Битола

Во последните 24 часа во регионалниот Ковид центар во Битола бројот на хоспитализирани се искачи на 149 пациенти.

Тројца пациенти починаа во изминатото деноноќие. Сите од Битола на возраст од 60, 66 и 79 години.

Во меѓувреме има испишуивање и прием на нови пациенти.

GOLD
To Top