Новости

Битола инфо

21 пациент се лекува на инфективното во Битола

Во изминатите 24 часа на инфективното одделение во Битола примени биле 5 нови пациенти на лекување, а 1 бил испишан. Со ова бројот на хоспитализирани кои се лекуваат во Ковид центарот во Битола е 21 пациент.

Во амбулантата на инфективното имало 48 прегледи. Нема починат пациент во изминатото деноноќие.

Евротип
Евротип
To Top