Новости

Битола инфо

300 заштитни маски од битолскиот театар за болницата во Битола

Шијачите од Народниот театар Битола неколку дена напорно работеа и сошија околу 300 заштитни маски кои ќе бидат донирани на битолската болница ,Др.Трифун Пановски”, по повод 7 Април, Светскиот ден на здравјето.

 

 

GOLD
To Top