Новости

Битола инфо

397 возачи биле контролирани вчера од битолската полиција

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 09 јули извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство, 397 возачи ,од кои 13возачи управувале возило без возачка дозвола, нерегистрирани биле седум возила , брзината ја надминале 24возачи од исконтролираните возила. Тројца возачи не користеле сигурносен појас,четири други зборувале на мобилен телефон.

GOLD
To Top