Новости

Битола инфо

410 возачи контролирала вчера битолска полиција

Полициски службеници од Секторот за внатрешни работи Битола на 04 јули извршиле контрола за брзина, управување без возачка дозвола, нерегистрирани возила, непочитување првенство. Притоа, биле контролирани 410 возачи од кои 11 возачи управувале возило без возачка дозвола, нерегистрирани биле три возила, брзината ја надминале 14 возачи и еден возач не користел сигурносен појас.

GOLD
To Top