Новости

Битола инфо

Black Night утре во Бар Чаршија

Веќе неколку години наназад во Бар Чаршија се одржува настан под името Блек Најт (Black Night). Настанот не е подржан од ниедна институција и без покровителство како што е случај со белата ноќ. Од Бар Чаршија и Агим Џело, познатиот водител на музичката емисија Металманиа, кој е задолжен за музичкиот дел, упатуваат повик до сите љубители на рок музиката да дојдат и да уживаат во петок на 23-ти Август во Бар Чаршија.

GOLD
To Top