Новости

Битола инфо

(Фотогалерија) Дипломатијата во Битола низ објективот на Сашо Ставрев

Вечерва во Центарот за култура во Битола беше отворена фото изложбата на Сашо Ставрев, „Дипломатијата во Битола“. На изложбата присуствуваа и почесните конзули од Битола како и други гости.

За авторот на изложбата зборуваа неговиот татко, Петар Ставрев, Валентин Соклевски и директорката на Центарот за култура, Маја Андоновска-Илијевски.

 

GOLD
To Top