Новости

Битола инфо

(Видео) 8-годишниот Филип скокаше по крстот во битолското село Трн

Храбро, на само 8-годишна возраст, Филип Чокузовски си ја проба среќата и скокаше  по крстот во базенот во село Трн, битолско.

По крстот се фрлаа три момчиња, а крстот го извади Благојче Гулевски.

GOLD
To Top