Новости

Битола инфо

Отворен ден во салонот на PER DORMIRE Битола во соработка со познатиот физиотерапевт Митко Василев на 28 јуни 2018 (четврток)

Имате проблеми со болки и вкочанетост во половината, рбетот, грбот и вратот?

Не сте сигурни каков вид на душек или перница да изберете, кои ќе ви помогнат да ги решите овие проблеми?

Ве покануваме на настан кој се одржува за прв пат во нашиот град, во соработка со познатиот физиотерапевт Митко Василев кој во четврток на 28.06 ќе биде присутен во салонот на Пер Дормире во Битола (од 12:00ч до 19:00ч). Ќе имате единствена прилика да се запознаете со нашите душеци и перници кои се италијанско производство сертифицирани со високи медицински сертификати, ќе се запознаете со бенефитите од нивната функционалност и секако стручни совети и консултации за вашите проблеми, како и помош при изборот на идеален душек и перница за Вас.

Не  пропуштајте да бидете дел од овој настан и поминете убаво попладне за вас со специјален попуст само тој ден!

Со секој купен душек следува подарок перница.

СРЕЌАТА ЗАПОЧНУВА ВО ОНОЈ МОМЕНТ КОГА ЌЕ СЕ РАЗБУДИТЕ НАСПАНИ И ОДМОРЕНИ.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

GOLD
To Top