Новости

Битола инфо

(Фото) Со патнички воз се тестираше пругата Битола – Кременица

Со патнички воз денеска се вршеше  тестирање на пругата Битола – Кременица. Возот тргна од Битола околу 10:30 часот, а застана и на попатната станица кај Жабени.

Пругата се тестираше до 13 часот.

 

GOLD
To Top