Новости

Битола инфо

Teen Ѕвончиња на натпреварот во Охрид Арт- ин ја освоија првата награда

2 На јули во Охрид се одржа меѓународниот натпревар Арт-ин, на кој зедоа учество и учениците и хорот на Марина Коруновска, Teen ѕвончињата. Посветената работа и вложениот труд си го направија своето, па Ѕвончињата се закитија со награди и признанија.

Меѓународното жири кое ги оценуваше учесниците ја додели првата награда на Александра Дрогришка и втората награда на Мартин Димитриевски.

„Мои прекрасни деца, Ве сакам и Ви посакувам уште  многу успеси“– им порача Марина Коруновска.

Евротип
Евротип
To Top