Новости

Економија

Ново поскапување на горивата, ова се новите цени

Цената на ЕУРОСУПЕР-95 се зголемува за 0.5 денари и еден литар гориво ќе чини 72.00 денари. Цените на ЕУРОСУПЕР-98 и ЕУРОДИЗЕЛ горивата се зголемуваат за 1 денар, па еден литар ЕУРОСУПЕР-98 од вечерва на полноќ ќе чини 74.00 денари, додека еден литар ЕУРОДИЗЕЛ ќе чини 63.50 денари.

Новите цени стапуваат на сила вечерва на полноќ и ќе важат следните две седмици.

 

GOLD
To Top