Новости

Економија

Осигурувањето е една од најплатените професии – приклучи се и ти!

Ништо не е поважно за успех од луѓето со кои си опкружен. Затоа за да бидеш најдобар, во тимот ти требаат најдобрите и најквалитетните.

Започни ја твојата кариера со нас во еден од најразвиените бизниси. Според статистиката осигурувањето е една од најплатените професии, а во моментов СН Осигурителен брокер има потреба од нови амбициозни лица. Најважната карактеристика која треба да ја поседуваш е ВИЗИЈА!
Постави ги твоите цели на највисоко ниво, а тимот на СН Осигурителен брокер ќе ти помогне да го пронајдеш и оствариш тоа што го сакаш!

Доколку се пронаоѓаш во овие зборови, испрати CV на helena.cvetkoska@snbroker.mk и очекувај да те побараме.
ЗАЕДНО ДА ЈА ПРОДОЛЖИМЕ УСПЕШНАТА ПРИКАЗНА ВО ОСИГУРУВАЊЕТО!

GOLD
To Top