Новости

Економија

Поскапуваат горивата

Од полноќ вечерва, нафтените деривати ќе се продаваат по нови цени. Дизелот и Euro Super 98 ќе се зголемaт за половина денар. Додека цената на Super 95 останува непроменета и ќе се продава за 67 денари.

GOLD
To Top