Новости

Економија

Рекорден пад на цените на горивата во државава

Дизелот поевтинува за 6, а 95-ка и 98-ца за 7,5 денари.

Регулаторната комисија за енергетика ги објави новите цени на горивата, кои ќе важат од полноќ.

Ова е рекорден пад на цената на горивата во земјава.

Новите цени на горивата се: Еуросупер 95 ќе се продава за 54,5 денари, Еуросупер 98 за 56,5 денари и дизелот  за 48,5 денари.

GOLD
To Top