Новости

Економија

Курсна листа на НБРМ: Колку чини еврото денес?

Според курсната листа на НБРМ, средниот курс на еврото денеска изнесува 61.4928 денари, а американскиот долар чини 59.4823 денари. Британската фунта изнесува 72.7037 денари.

Евротип
SNBROKER
To Top