Новости

Економија

Објавена е листата на сместувачки капацитети каде ќе може да се искористат ваучерите за туризам

На официјалната страна на „Дома си е дома“ е објавена целосната листа на сместувачки капацитети кои нудат искористување на ваучерите за туризам од 6.000 денари кои граѓаните ги добија.

Овие ваучери ќе може да се користат од 15 јули до 15 декември годинава.

GOLD
To Top