Новости

Економија

Објавени имињата на фирмите кои земале државна помош, а не дале плата на вработените

Владата ја објави листата на компании кои добиле државна помош, а не им дале плата на своите вработени.

На веб страната на Владата на Република Македонија е објавена листата со имиња на компании на кои им била исплатена државна помош за минимална плата а тие не ги уплатиле средствата на своите вработени.

Целосната листа може да ја погледнете ТУКА или на следниот линк: https://vlada.mk/node/22164 

GOLD
To Top