Новости

Економија

(Фото) Целодневна дружба на Бувчето Винко со најмладите

На 03.06.18 во Градскиот Парк во Скопје се одржа најголемиот фестивал на книгите Readers are Leaders – Book Fest oд страна на Helen Doron Macedonia. СН Осигурителен Брокер беше една од фирмите кои се јавуваа како партнери на истиот настан.

Тимот на Винер Лајф и тимот на СН Осигурителен брокер предводен од страна на Хелена Цветкоска имаа целодневно дружење со најмладата популација каде што се претстави и Винко како најповолен продукт за детско штедење. Поставениот штанд беше постојано полн со заинтересирани родители кои имаа прашања во врска со пакетот, но најголемата радост ја прикажаа насмевките на децата кои сакаат да се дружат со Винко.

За прекрасната атмосфера нема зборови кои може да ја опишат доволно. Затоа една слика – илјада зборови!

За повеќе информации во врска со Винко слободно контактирајте не:

078 418 397 / helena.cvetkoska@snbroker.mk

GOLD
To Top