Новости

Економија

Децата со бувчето Винко учеа како е најдобро да се заштеди

По повод октомври – месецот на штедењето, СН осигурителен брокер и Винер Лајф, заедно со бувчето Винко, најдобриот другар на Вашето дете, организираше целодневно дружење во Зоолошката градина во Скопје со децата од British Children’s Academy, каде децата имаа можност низ дружба, интеракциски игра и забава да се запознаат со придобивките и важноста на штедењето од најмала возраст.

Преку игра, децата со Винко учеа како е најдобро да се заштеди за да бидат исполнети сите големи и мали желби. Дел од атмосферата од нашата дружба во ЗОО Ви издвојуваме на следните фотографии.

За сите кои сакаат да се дружат со Винко, подетални информации може да добијат на helena.cvetkoska@snbroker.mk или 078 418 397.

 

GOLD
To Top