Новости

Македонија

Јавна расправа за измените на Законот за вработени во јавниот сектор

Јавна расправа за измените на Законот за вработени во јавен сектор и Законот за административни службеници ќе се одржи денеска во Скопје.

На јавната расправа ќе учествуваат министерот за информатичко општество и администрација Дамјан Манчевски, директорот на Агенцијата за администрација Спасе Глигоров и Билјана Николовска Жагар, државен советник за јавна администрација во МИОА.

GOLD
To Top