Новости

Македонија

АМСМ со важна вест: Од утре затворен за сообраќај патот Чашка-Голозинци

Поради изведување асфалтерски работи од утре во наредните 12 дена секој работен ден затворен за сообраќај ќе биде регионалниот пат од Чашка – Голозинци од 10 до 16 часот.

Во овој период регионалниот пат ќе биде отворен за сообраќај само во недела.

Евротип
SNBROKER
To Top