Новости

Македонија

АМСМ со вонредна вест за возачите – на овој пат промена на режимот на сообраќајот

АМСМ утринава преку вонредно соопштение ги информираше возачите, на кои патишта ќе има промена на режимот на сообраќајот.

– Виадукт трејд известува дека на ден 15.05.2019 – дeнес ќе се започне со изведување на градежни активности при поставување на индуктивни јамки на Регионален Пат Р1402, делница Ново Село – граница Бугарија за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај – стои во соопштението на АМСМ.

GOLD
To Top