Новости

Македонија

АМС информира: Регионалниот пат од Велес кон Прилеп ќе биде во прекин

АМСМ со вонредно соопштение информираше дека патот Велес-Прилеп ќе биде во прекин.

-Од 15.50ч. во Велес од стар мост на ул. Димо Наумов до клучка Каласлари регионалниот пат кон Прилеп, сообраќајот ќе биде во прекин поради изведување градежни работи – информира АМСМ.

GOLD
To Top