Новости

Македонија

Алфи ги чуваат пратениците во судница

Десетици “алфи” ги чуваат пратениците Крсто Муковски, Љубен Арнаудов и Сашо Василевски во судница, на денешното рочиште за случајот “27 април”.

За разлика од претходните рочишта, кога присуството на полицијата во судница беше минимално, денеска по гласањето на пратениците во Собранието за отпочнување на уставните измени тие ја исполнија големата судица.

На денешното рочиште е предвидено да се изведуваат докази предложени од обвинителството пренесува Фокус.

GOLD
To Top