Новости

Македонија

ВИДЕО: Во гевгелиско пронајден огромен питон долг 2,2 метри

Огромен питон бил пронајден на 3 март на излезот од гевгелиското село Стојаково. Видеото од пронајдениот питон на социјалната мрежа фејсбук го има поставено Петар Караѓошев од Стојаково.  Тие питонот го пронашле мртов до нивниот имот.

Инаку вакви змии во овој регион не се забележани.

Gepostet von Petar Karagosev am Sonntag, 3. März 2019

GOLD
To Top